Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高飛(2)
Ko Fei (2)  ♂





 
Filmography (1965-1981)
 
  監製 (2 films)
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    少林英雄 (1980)    
  製片 (30 films)
    何日君再來 (1965)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    仇 (1972)    
    忍 (1972)    
    心花朵朵 (1972)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    風流岳父傻女婿 (1973)    
    浪 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    九紋龍 (1977)    
    情深愛更深 (1977)    
    水月門 (1977)    
    你愛誰 (1977)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    鐵拳 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    金劍 (1980)    
    八絕 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
  演員 (38 films)
    何日君再來 (1965)    
    七個脂胭虎 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    莫忘今宵 (1966)    
    天字第一號 4:假鴛鴦 (1966)    
    難忘初戀 (1967)    
    秦雪梅 (1967)    
    龍門客棧 (1967) ... 桂裕章
    春曉雲開 (1968)    
    楊子江風雲 (1969)    
    太太回娘家 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    神探一號 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    狂風沙 (1972)    
    心花朵朵 (1972)    
    忍 (1972)    
    仇 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    為你心碎 (1972)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    剋星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    熊心豹膽 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    大佬 (1974)    
    豪門怨男 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    中國真功夫 (1975)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    你愛誰 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    鐵燕 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    鐵拳 (1979)    
  出品人 (1 film)
    風流岳父傻女婿 (1973)