Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高飛(2)
Ko Fei (2)  ♂





 
Filmography (1965-1981)
 
  監製 (2 films)
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    少林英雄 (1980)    
  製片 (29 films)
    雙鎗王八妹 (1971)    
    仇 (1972)    
    忍 (1972)    
    心花朵朵 (1972)    
    風流岳父傻女婿 (1973)    
    浪 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    官人我要 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    水月門 (1977)    
    你愛誰 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    情深愛更深 (1977)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    血肉磨坊 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    金劍 (1980)    
    八絕 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    護花鈴 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
  演員 (36 films)
    七個脂胭虎 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    莫忘今宵 (1966)    
    龍門客棧 (1967) ... 桂裕章
    難忘初戀 (1967)    
    秦雪梅 (1967)    
    春曉雲開 (1968)    
    楊子江風雲 (1969)    
    神探一號 (1970)    
    太太回娘家 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    心蘭的故事 (1972)    
    為你心碎 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    心花朵朵 (1972)    
    忍 (1972)    
    仇 (1972)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    剋星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    熊心豹膽 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    大佬 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    中國真功夫 (1975)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    法網追蹤 (1977)    
    你愛誰 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    火鳳凰 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    鐵拳 (1979)    
  出品人 (1 film)
    風流岳父傻女婿 (1973)