Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張法學
George Chang Fat-Hok  ♂
Aliases:  張法鶴
 
Filmography (1971-1982)
 
  製片 (2 films)
    黃埔軍魂 (1979)    
    Z字特攻隊 (1982)    
  策劃 (16 films)
    一家人 (1973)    
    純純的愛 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    戰地英豪 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    狼牙口 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    望春風 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    火鳳凰 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    神捕 (1979)    
  執行監製 (3 films)
    白屋之恩 (1972)    
    長情萬縷 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
  編劇 (2 films)
    真假千金 (1971)    
    落鷹峽 (1971)