Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金永仁
Kim Young-In  ♂
Aliases:  金榮仁,  김영인,  金英仁,  金營仁





 
Filmography (1971-1985)
 
  演員 (22 films)
    盲俠飛龍劍 (1971) ... 司馬計
    盲拳 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    東風 (1973)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    後継者 (1974)    
    我要持到底 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    首弟子 (1976)    
    特命 (1976)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    笑拳 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    魔劍夜刀 (1985)