Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李長安
Li Chang-An  ♂





 
Filmography (1976-1997)
 
  演員 (40 films)
    愛情文憑牛仔褲 (1976)    
    真真的愛 (1977)    
    處處聞啼鳥 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    皇帝與太監 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    雞蛋石頭碰 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    苦戀 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    新濟公活佛 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    誘惑 (1983)    
    觀音菩薩 (1983)    
    天下第一 (1983)    
    女人不是弱者 (1983)    
    逃出那條黑河 (1983)    
    屠夫 (1984)    
    東京來的小寡婦 (1984)    
    浪女 (1985)    
    兄弟有種 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    Crackdown Mission (1987)    
    英雄與狗熊 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    迷戀之情 (1988)    
    大私梟 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    江湖女記者 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    賭命夕陽 (1992)    
    暗殺兵團 (1994)    
    魔鬼天使 (1995)    
    學校霸王 (1995)    
    男人小心 (1997)