Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曲弘
Kuk Wang  ♂





 
Filmography (1967-1994)
 
  演員 (29 films)
    龍 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    護駕 (1968)    
    江湖客 (1968)    
    血滴子 (1969) ... 雲霄
    紅衣俠女 (1969) ... 得道高人
    不要恨我 (1969)    
    幪面女俠 (1969) ... 岳繼忠/岳欽差
    野店 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    高山青 (1970)    
    三朵花 (1970)    
    新羅生門 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    猿美人 (1971) ... 方武
    拼命娘子 (1971)    
    時來運轉 (1971)    
    翦翦風 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    玉釵盟 (1980)    
    龍的影子 (1981)    
    血旗變 (1982)    
    女郎!女狼 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    龍在江湖 (1988)    
    女霸王 (1988)    
    赤裸狂花 (1994)