Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
裴德雲
Pui Tak-Wan  ♂





 
Filmography (1969-1990)
 
  演員 (87 films)
    血滴子 (1969)    
    大風波 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    詭計 (1975)    
    刺客 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    龍王三太子 (1977)    
    搏命 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    風塵六傑 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    神龍 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    香火 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    神捕 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
    神檯貓 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    水月十三刀 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    洪隊長 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    九子天魔 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    兩隻老虎 (1984)    
    好小子II (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    勇者無懼 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    立體奇兵 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    冰封奇俠 (1990)