Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張樹林
Cheung Shu-Lam  ♂





 
Filmography (1971-1981)
 
  演員 (60 films)
    黑白雙俠 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    江湖女兒 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    小壁虎 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    大明英烈 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    天后 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    大忠烈 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    白玉京 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    三十七計 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
    棍王 (1979)    
    獨腳鶴 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    痲瘋女 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    鈑公雞 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    天涯怪客一陣風 (1981)