Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎明(2)
Leon Lai Ming  ♂





 
Filmography (1987-2017)
 
  監製 (1 film)
    小金剛紐約大冒險 (2014)    
  故事 (1 film)
    大城小事 (2004)    
  導演 (2 films)
    緣邀知音 (2006)    
    啥酒神 (2015)    
  演員 (60 films)
    美男子 (1987) ... Johnny
    奪命情人 (1988)    
    勇闖毒龍潭 (1988) ... 楚留華
    四千金 (1989) ... 東尼
    都市獵人 (1989)    
    少女心 (1989)    
    無線電影:霓虹姊妹花續集 (1990)    
    Yes 一族 (1991) ... 阿明
    豪門夜宴 (1991) ... 廚師
    伙頭福星 (1992) ... 林楓
    明月照尖東 (1992) ... 阿明
    龍騰四海 (1992) ... 小林
    神算 (1992) ... 邱浩基
    妖獸都市 (1992) ... 阿龍
    痴情快婿 (1992) ... 韋漢
    城市獵人 (1993) ... 高達
    飛狐外傳 (1993) ... 胡婓
    仙人掌 (1994)    
    都市情緣 (1994)    
    墮落天使 (1995) ... 黃志明
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 高進
    廢話小說 (1996) ... 生日會壽星仔
    甜蜜蜜 (1996) ... 黎小軍
    愛您愛到殺死你 (1997) ... 黎樹根
    半生緣 (1997) ... 沈世鈞
    玻璃之城 (1998) ... 許港生
    新戀愛世紀 (1998)    
    真心英雄 (1998) ... Jack
    神偷次世代 (2000) ... Mac
    一見鍾情 (2000) ... Mike
    情迷大話王 (2001) ... OK 賴
    不死情謎 (2001) ... Sam
    三更 (2002) ... 于輝
    三更:回家 (2002)    
    金雞2 (2003) ... 周文光醫生(口罩醫生)
    雙雄 (2003) ... 黎上正
    無間道III (2003) ... 楊錦榮
    大城小事 (2004) ... 周謙
    情義我心知 (2005) ... 李子俊
    七劍 (2005) ... 楊雲驄
    緣邀知音 (2006) ... Leon
    心中有鬼 (2007) ... 君初
    梅蘭芳 (2008) ... 梅蘭芳 (中年)
    江山美人 (2008) ... 段蘭泉
    十月圍城 (2009) ... 劉郁白
    馬蘭花 (2009) ... 馬郎[國語配音員]
    建國大業 (2009) ... 蔡廷鍇
    火龍 (2010) ... 文方
    為你鍾情 (2010) ... 張偉傑(中年)
    君子道 (2011)    
    鴻門宴 (2011) ... 劉邦
    一夜惊喜 (2013) ... 陸大虎
    啥酒神 (2015)    
    君子道 (2015)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    頂峰 (2016)    
    夜孔雀 (2016)    
    消失的愛人 (2016)    
    不速之客 (2016)    
    十二金剛 (2017)    
  編劇 (1 film)
    緣邀知音 (2006)