Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周少卿
Chou Shao-Ching  ♂





 
Filmography (1962-1980)
 
  演員 (57 films)
    一萬四千個證人 (1962)    
    女人遇強盜 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    蘭嶼之歌 (1965) ... 章炳
    毒玫瑰 (1966) ... 周經理
    我女若蘭 (1966)    
    山賊 (1966) ... 山賊錢三
    貂蟬與呂布 (1967)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    情關 (1968)    
    大劍客 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    大瘋俠 (1968) ... 范家堡頭目劉同
    乾坤三決鬥 (1969)    
    再見台北 (1969) ... 詹老闆
    怪俠歐陽德 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    小翠 (1970)    
    行行出狀元 (1970)    
    葡萄成熟時 (1970) ... 周先生
    三朵花 (1970)    
    青衫客 (1971)    
    愛情一二三 (1971) ... 2)
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    母與女 (1971)    
    李娃 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    時來運轉 (1971) ... 宋律師
    落鷹峽 (1971)    
    真假千金 (1971)    
    天王拳 (1972)    
    秋決 (1972) ... 刑曹
    仇 (1972)    
    心有千千結 (1973) ... 成衣廠唐經理
    彩雲飛 (1973)    
    大佬 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    海鷗飛處 (1974) ... 楊父的朋友
    吾土吾民 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    浪花 (1976)    
    海韻 (1976) ... 孟大夫
    嗨親愛的 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977) ... 老許
    汪洋中的一條船 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    小城故事 (1980)    
    小魚吃大魚 (1980)