Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戴秉剛
Tai Ping-Kang  ♂





 
Filmography (1964-1986)
 
  演員 (28 films)
    天字第一號 (1964)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    驚天動地 (1972)    
    狂風暴雨 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    詭計 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    洛陽橋 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    四月的旋律 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    六朝怪談 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    十殿閻羅 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    冷眼殺機 (1982)    
    電梯 (1983)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)