Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳景麗
Wu Ching-Li  ♀





 
Filmography (1960-1985)
 
  舞蹈指導 (7 films)
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    入伙大吉 (1969)    
    歡樂砍聲滿華堂 (1969)    
    偷心賊 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    錯體人 (1985)    
  演員 (13 films)
    賣花得美 (1960)    
    火燄山 (1962)    
    水觀音三戲白金龍 (1962)    
    紅伶淚 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    鐵扇公主 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    艷陽天 (1967) ... 舞蹈員
    烽火萬里情 (1967) ... 陳曼麗(不記名)
    連瑣 (1967)    
    香江花月夜 (1967)