Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志強(4)
Wong Chi-Keung (4)  ♂
Aliases:  王志強 (3)





 
Filmography (1971-1984)
 
  動作設計 (5 films)
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    花煞 (1982)    
    熱浪 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
  助理指導 (1 film)
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
  演員 (109 films)
    鏢旗飛揚 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    逃亡 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    警察 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    血証 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    電單車 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朋友 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    神打 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    後生 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    跳灰 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    入冊 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    教頭 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    毒計 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    飛狐外傳 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    123 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    傻探出更 (1984)