Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
項美龍
Hsiang Mei-Lung  ♂
Aliases:  項美隆




 
Filmography (1977-1986)
 
  特別視效 (3 films)
    鷹拳 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    借屍還魂 (1981)    
  製片 (2 films)
    借屍還魂 (1981)    
    奇巧人物 (1981)    
  監製 (2 films)
    哪吒三太子 (1978)    
    大小濟公 (1982)    
  演員 (17 films)
    女生追男生 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    哪吒三太子 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    天殘地缺 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)    
    奇巧人物 (1981)    
    鐵窗誤我二十年 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    借屍還魂 (1981)    
    大小濟公 (1982)    
    頑皮家族 (1986)    
  出品人 (1 film)
    鐵窗誤我二十年 (1981)    
  編劇 (1 film)
    醉八仙拳 (1980)