Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高雄(2)
Ko Hung (2)  ♂





 
Filmography (1969-1987)
 
  演員 (85 films)
    保鏢 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    刺馬 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    財星高照 (1974)    
    香港73 (1974) ... 打手
    奪命刺客 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    五毒天羅 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    飛龍斬 (1976) ... 草上飛牛金星
    油鬼子 (1976)    
    半斤八兩 (1976) ... 光頭鴨
    人蛇鼠 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    佛山贊先生 (1978)    
    偷食搶食搵飯食 (1978)    
    佛都有火 (1979)    
    神威三猛龍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    花煞 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    封神劫 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    波牛 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 華山派掌門
    魔殿屠龍 (1984)    
    皇家大賊 (1985)    
    天使行動 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)