Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐若青
Tong Yeuk-Ching  ♀
Aliases:  唐若菁





 
Filmography (1948-1983)
 
  演員 (54 films)
    清宮秘史 (1948)    
    拜金的人 (1952)    
    一刻春宵 (1952)    
    碧血黃花 (1954) ... 喻母
    鄭成功 (1954) ... 田川氏
    草莽恩仇 (1954) ... 關大娘
    小星淚 (1954) ... 大太太
    茶花女 (1955)    
    金瓶梅 (1955)    
    夜歸人 (1955) ... 馮大媽
    一代歌后 (1955)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    真假千金 (1955) ... 何中鳳
    金鳳 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 華夫人
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    好女兒 (1956)    
    桃花江 (1956) ... 魏太太
    夜半歌聲 (1956)    
    面子問題 (1956) ... 錢太太
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    熱情 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    郎如春日風 (1957) ... 鴇母
    霧裡情天 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    萬里長城 (1957)    
    龍女 (1957)    
    想入非非 (1958) ... 黃媽
    江湖恩仇 (1958)    
    鳳求凰 (1958)    
    江山美人 (1959)    
    貴婦風流 (1959) ... 阿翠
    殭屍復仇 (1959) ... -
    倩女幽魂 (1960)    
    女俠草上飛 (1961)    
    楊門女將告御狀 (1961) ... 佘太君
    琴台淚影 (1962) ... 陳母
    八表雄風 (1963) ... 鬼母
    化骨神龍劍 (1963)    
    劍神傳(上集) (1963)    
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    清宮劍影錄(上集) (1963)    
    白骨離魂針(下集) (1964) ... 藍花鬼母招彩雲
    密碼間諜戰 (1964)    
    白骨離魂針(上集) (1964) ... 藍花鬼母-招彩雲
    武林聖火令(上集) (1965) ... 靜音師太
    武林聖火令大結局 (1965) ... 靜音師太
    兩小無知 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    毒蠱 (1983)