Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉尼
Lau Lei (1)  ♂





 
Filmography (1957-1991)
 
  製片 (17 films)
    潮州拳王 (1974)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    鬼胎 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    少林佛家大道 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    貓妖 (1981)    
    鱷降 (1986)    
    大哥讓位 (1991)    
  演員 (34 films)
    桃花鄉 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 衙役甲
    小鳳 (1957) ... 賭徒
    蜜月風雲 (1958) ... 劉利
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 侍者甲
    搖鼓記 (1958)    
    桃花搭渡 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    歌場妖姬 (1959) ... 林明
    假鳳虛凰 (1959) ... 阿飛
    好夫妻 (1959) ... 劉志文
    何仙姑 (1959) ... 張果老
    想要嫁番客 (1959)    
    搶親 (1959)    
    世代冤仇兒女情 (1959)    
    假夫妻 (1959) ... 老王
    返去香港娶水某 (1961) ... 彼得
    碼頭大決鬥 (1973)    
    潮州拳王 (1974) ... 方世
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    鬼胎 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    湮報復 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    花靚仔 (1980)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    猛鬼醫院 (1988)