Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
周子驥
Chow Chi-Kei  ♂





 
Filmography (1966-1987)
 
  副導演 (1 film)
    紅鬍子 (1971)    
  演員 (20 films)
    山賊 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    獨臂俠 (1968)    
    先生太太下女 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    天王拳 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    大盜 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    桃花三娘子 (1975)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    大喇嘛 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    香火 (1979)    
    上海社曾 (1981)    
    1938大驚奇 (1983)    
    中華戰士 (1987)