Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周台生
Chou Tai-Sheng  ♂
Aliases:  周俊





 
Filmography (1972-1997)
 
  動作設計 (6 films)
    十面威風 (1973)    
    桃花三娘子 (1975)    
    日落紫禁城 (1976)    
    大喇嘛 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    愛殺 (1993)    
  導演 (6 films)
    妖女洗身 (1988)    
    紋身魔女 (1988)    
    月夜花 (1989)    
    蝴蝶夢 (1989)    
    賭命賭風流 (1989)    
    妖姬 (1994)    
  助理指導 (1 film)
    玩命 (1975)    
  演員 (46 films)
    擂台 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    惡霸 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    豪客 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    大惡寇 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    玩命 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    詭計 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    日落紫禁城 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    大喇嘛 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    軟骨真奶 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    妖姬 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    挑戰 (1997)    
  編劇 (2 films)
    妖女洗身 (1988)    
    紋身魔女 (1988)