Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鐵人
Tit Yan  ♂
Aliases:  潘健志,  潘健治,  潘健





 
Filmography (1973-1988)
 
  演員 (22 films)
    猛虎闖關 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    強中手 (1973)    
    虎辮子 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    唐山虎威殲殺手 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    唐山截拳道 (1976)    
    大腳娘子 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    有我無敵 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    七武士 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)