Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃俊(1)
Huang Chun (1)  ♂





 
Filmography (1953-1989)
 
  導演 (1 film)
    阿爸的話 (1975)    
  演員 (86 films)
    八貓傳 (1953)    
    嫁妝一牛車 (1964)    
    群犬復仇 (1964)    
    子 (1964)    
    悲情城市 (1964)    
    明日的希望 (1964)    
    媽媽十一歲 (1964)    
    猩猩救主 (1964)    
    請君保重 (1964)    
    紅手巾 (1965)    
    八卦山浴血記 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    豔諜三盲女 (1965)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    自君別後 (1965)    
    龍虎斗 (1966)    
    紅孔雀 (1966)    
    金錢豹 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    浪子的眼淚 (1966)    
    海女紅短褲 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    盲女大逃亡 (1966)    
    西城阿哥 (1966)    
    夢中的媽媽 (1966)    
    冰點 (1966)    
    江湖客 (1966)    
    三劍王 (1967) ... 神龍怪客
    三八新娘憨子婿 (1967) ... 私奔男
    俠女一枝花 (1967)    
    三聲無奈 (1967)    
    流浪好男兒 (1967)    
    尪親某親 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    為君心悲傷 (1967)    
    天龍酒店 (1967)    
    賭命三醉客 (1967) ... 錢添丁,第一醉客
    走路新娘 (1967)    
    新桃花過渡 (1968)    
    大小善 (1968)    
    日落西山 (1968)    
    一分錢一分貨 (1968)    
    獨臂客 (1968)    
    雪中四姐妹 (1968)    
    真假阿西 (1968)    
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    落花恨 (1968)    
    藝妲女 (1968)    
    龍虎劍 (1968)    
    響尾金鈴 (1969)    
    南刀北劍 (1969)    
    釣大鮐 (1969)    
    丈夫要出嫁 (1969)    
    脫胎換骨 (1969)    
    迎媽祖之夜 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    星夜離別 (1969)    
    無三不成禮 (1969)    
    加人加福氣 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    草上飛 (1970) ... 唐羽
    獨臂空手刀 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    誰知我的心 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 寒占非
    毒火神掌 (1971)    
    盲俠飛龍劍 (1971) ... 獨龍
    新羅生門 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 鐘國強
    蕭十一郎 (1971)    
    中原第一劍 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    龍虎豹 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    血豹 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    阿爸的話 (1975)    
    日月童子 (1976) ... 司徒清
    青龍客棧 (1977) ... 熊炳鍾
    金沙燕 (1977)    
    海口人 (1989)