Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉勇
Yeh Yong
Aliases:  葉海勇





 
Filmography (1978-1992)
 
  動作設計 (8 films)
    荒漠英雄傳 (1981)    
    鬼符身 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    闖將 (1988)    
    殺手輓歌 (1989)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    天師叔叔 (1990)    
    醉俠行 (1991)    
  副導演 (1 film)
    黑幫戰將 (1992)    
  演員 (12 films)
    第三把飛刀 (1978)    
    紅衣喇嘛 (1980) ... 什葉
    少林童子功 (1981)    
    水月十三刀 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    武儈 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    鳳凰王子 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    醉俠行 (1991)