Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周明清
Chow Ming-Ching  ♂





 
Filmography (1971-1978)
 
  演員 (39 films)
    黑白道 (1971)    
    惡報 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    虎拳 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    追龍 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    神龍 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)