Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡普照
Woo Po-Chiu
 
Filmography (1983-1995)
 
  副導演 (1 film)
    波牛 (1983)    
  製片 (8 films)
    A計劃 (1983)    
    省港旗兵 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    冇面俾 (1995)    
  場記 (1 film)
    波牛 (1983)    
  策劃 (6 films)
    過埠新娘 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    黐線枕邊人 (1991)    
  執行監製 (1 film)
    鬼猛腳 (1988)