Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
成運安
Shing Gwan-On  ♂





 
Filmography (1971-1991)
 
  演員 (32 films)
    精武門 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    無招勝有招 (1979)    
    鹹魚番生 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    越南仔 (1982)    
    難兄難弟 (1982)    
    少林寺 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    通天大盜 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
  道具 (37 films)
    天龍八將 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    猛龍過江 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    至尊寶 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    跳灰 (1976)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    再生人 (1981)    
    難兄難弟 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    同線車 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    鴻運當頭 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    多情種 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    打工皇帝 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    愛神一號 (1985)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    奪命佳人 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)