Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
成運安
Shing Gwan-On  ♂





 
Filmography (1971-1991)
 
  演員 (32 films)
    精武門 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    老虎田雞 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    無招勝有招 (1979)    
    滑稽時代 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    少林寺 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    難兄難弟 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    四眼仔 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    通天大盜 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
  道具 (37 films)
    刀不留人 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    猛龍過江 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    跳灰 (1976)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    再生人 (1981)    
    難兄難弟 (1982)    
    少爺威威 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    同線車 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    多情種 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    愛神一號 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    奪命佳人 (1987)    
    雞同鴨講 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    吉星拱照 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)