Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巴戈
Pa Ke  ♂
Aliases:  小童星





 
Filmography (1965-1987)
 
  演員 (41 films)
    一江春水向東流 (1965)    
    婉君表妹 (1965) ... 周叔豪(幼年)
    泰山與寶藏 (1965) ... 有福
    我女若蘭 (1966) ... 邱文雄(若蘭同學, 幼年)
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    梨山春曉 (1967)    
    挑女婿 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    白鷺人家 (1968)    
    春夢了無痕 (1968)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    捉妖斬魔 (1969)    
    小飛俠 (1970)    
    雲山夢回 (1971) ... 韓小華
    騙術奇譚 (1971)    
    惡報 (1972)    
    黑道行 (1973)    
    飛天童大鬥蝙蝠魔 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974) ... 阿祥
    虎娃兒 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    惡徒 (1975)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 小癪子
    哪吒三太子 (1978)    
    皇帝與太監 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    能屈能伸大丈夫 (1981)    
    天降神兵 (1981)    
    七武士 (1982)    
    大遠景 (1982)    
    動員令 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    新飛天神童 (1982)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    黑白珠 (1983)    
    金門砲戰 (1986) ... 德順
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    烽火佳人 (1987) ... 巴山
    金水嬸 (1987)