Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬漢英
Ma Han-Ying


 
Filmography (1970-1983)
 
  製片 (17 films)
    長江一號 (1970)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    愛的小屋 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    熱浪 (1975)    
    邪魔 (1975)    
    夕陽浪花愛 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
  演員 (2 films)
    長江一號 (1970)    
    大漠英雄傳 (1971)    
  策劃 (3 films)
    女性的復仇 (1981)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)