Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸一嬋
Lu I-Chan  ♀





 
Filmography (1980-1994)
 
  演員 (31 films)
    離別鈞 (1980)    
    嚇死鬼 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    錢從那裡來? (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    英雄對英雄 (1981) ... 粉燕子
    女王蜂復仇 (1981)    
    別愛陌生人 (1982)    
    探獄 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    大盜落網 (1982)    
    突擊處女島 (1982)    
    瘋狂少女營 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    女犯人大逃亡 (1984)    
    一個女大學生的日記 (1986)    
    Death Code Ninja (1987)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    野鶯突擊 (1990)    
    失聲畫眉 (1991)    
    阿呆 (1992) ... 老闆娘的朋友
    寡婦的男人 (1993)    
    特警神龍 (1994)