Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王鏗
Wong Hang (1)  ♂





 
Filmography (1947-1972)
 
  製片 (6 films)
    年晚錢 (1950)    
    金蘭姊妹 (1954)    
    父與子 (1954)    
    兩地相思 (1955)    
    最後五分鐘 (1960)    
    秋風秋雨 (1962)    
  副導演 (1 film)
    新白金龍 (1947)    
  導演 (25 films)
    狄青 (1949)    
    妖婦大鬧鬼門關 (1949)    
    鴛鴦劫 (1950)    
    紅粉飄零 (1951)    
    繁華夢 (1951)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    迷宮四妖 (1952)    
    浩劫紅顏 (1952)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    處處喜相逢 (1953)    
    一曲難忘 (1954)    
    山河戀 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    簡娘 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    梅娘 (1956)    
    霧美人 (1956)    
    飛賊黑貓 (1956)    
    牆 (1956)    
    珠江河畔 (1957)    
    奸情 (1958)    
    女飛俠黃鶯 (1960)    
    毒手 (1960)    
    鬼屋疑雲 (1963)    
    女生外向 (1965)    
  美術 (15 films)
    有冤無路訴 (1949)    
    紫霞杯 (1949)    
    郎是春日風 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    古園妖姬 (1949)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    重生 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950)    
    經紀拉與飛天南 (1950)    
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    董小宛 (1950)    
    飄零燕 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
  演員 (35 films)
    洞房花燭夜 (1947)    
    紅菱血(下集) (1951) ... 探長
    紅菱血(上集) (1951) ... -
    春 (1953) ... 陳克家
    日出 (1953) ... 胡四
    芸娘 (1954) ... 沈啟堂
    金蘭姊妹 (1954)    
    余之妻 (1955) ... 金長源
    長生塔 (1955) ... 鄭曉秋
    愛情三部曲 (1955) ... 陳真
    飛天螭蟧 (1955) ... 古龍
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    發達之人 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    火 (1956) ... 張子誠
    朱門怨 (1956)    
    牆 (1956)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957) ... 短命二郎阮小五
    香城兇影 (1958)    
    錢 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 包祖白
    男男女女 (1964)    
    女生外向 (1965)    
    鐵膽 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    金鷗 (1967)    
    離婚之喜 (1967)    
    兇手尋兇 (1969) ... 馬仔甲
    春夏秋冬 (1969) ... 秋父
    追求妙遇 (1969)    
    意亂情真 (1969) ... 徐坤
    神偷俠侶 (1969) ... 劉掌櫃
    肝膽照江湖 (1970) ... 傍友
    半生牛馬 (1972) ... 寫信佬
    群芳譜 (1972)    
  編劇 (7 films)
    瘋狂月老 (1948)    
    年晚錢 (1950)    
    鴛鴦劫 (1950)    
    浩劫紅顏 (1952)    
    落霞孤鶩 (1953)    
    處處喜相逢 (1953)    
    千萬人家 (1953)