Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦貴寶
Chun Kwai-Bo  ♂
Aliases:  小寶,  秦小寶





 
Filmography (1984-2001)
 
  動作設計 (2 films)
    浪蝶狂花 (1993)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
  助理指導 (11 films)
    龍的心 (1985)    
    飆城 (1989)    
    一眉道姑 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    上海1920 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    小醉拳 (1995)    
    黑俠 (1996)    
  演員 (105 films)
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    老虎出更 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    七小福 (1988)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    飆城 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    同根生 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    人海孤鴻 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    獄中龍 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    摩登襯家 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 成手下
    富貴黃金屋 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    證人 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    再世追魂 (1993)    
    浪蝶狂花 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    中南海保鑣 (1994)    
    新邊緣人 (1994)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    小醉拳 (1995)    
    食神 (1996)    
    旺角風雲 (1996)    
    第八宗罪 (1996)    
    運財五福星 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    熱血最強 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    追金行動 (1999)    
    鍾無艷 (2001)