Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦貴寶
Chun Kwai-Bo  ♂
Aliases:  小寶,  秦小寶





 
Filmography (1984-2001)
 
  動作設計 (2 films)
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
    浪蝶狂花 (1993)    
  助理指導 (11 films)
    龍的心 (1985)    
    飆城 (1989)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    上海1920 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    小醉拳 (1995)    
    黑俠 (1996)    
  演員 (107 films)
    等待黎明 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    七小福 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    飆城 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    同根生 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    人海孤鴻 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    獄中龍 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    摩登襯家 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    喋血邊緣 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 成手下
    富貴黃金屋 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    天使狂龍 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    證人 (1993)    
    再世追魂 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    浪蝶狂花 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    新邊緣人 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    小醉拳 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    黑俠 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    食神 (1996)    
    旺角風雲 (1996)    
    第八宗罪 (1996)    
    運財五福星 (1996)    
    熱血最強 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    追金行動 (1999)    
    鍾無艷 (2001)