Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
霍然
Fok Yin
 
Filmography (1935-1963)
 
  導演 (12 films)
    海國皇后 (1936)    
    天下為公 (1937)    
    萬里行屍 (1939)    
    賊王子 (1939)    
    風流皇后 (1940)    
    花蝴蝶 (1947)    
    花蝴蝶(下集大結局) (1948)    
    一劍定江山 (1949)    
    慈母千秋 (1961)    
    冤魂塔 (1961)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    七劍震江湖 (1963)    
  編劇 (7 films)
    殘歌 (1935)    
    海國皇后 (1936)    
    風流小姐 (1936)    
    天下為公 (1937)    
    萬里行屍 (1939)    
    風流皇后 (1940)    
    慈母千秋 (1961)