Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
章少君
Chang Shao-Chun  ♂
Aliases:  張少君,  龍少君,  章小君,  章少居





 
Filmography (1968-1979)
 
  動作設計 (4 films)
    血滴子 (1969)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    中國真功夫 (1975)    
  演員 (69 films)
    血城 (1968)    
    謎俠 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    十三條蟲 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    頭條好漢 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 蔵鏡人
    五鬼奪魂 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    擂台 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    怒火 (1973)    
    黑路 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    豪客 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    剋星 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    廣東好漢 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    紅孩兒 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    戰天山 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    野貓八翻 (1979)    
    一代天嬌 (1979)