Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阮定邦
Yuen Teng-Bong
 
Filmography (1967-1995)
 
  攝影 (14 films)
    萬箭穿心 (1971)    
    太陰指 (1972)    
    快活林 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    丁一山 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    舞衣 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    七面人 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    天龍八部 (1977)    
  燈光 (76 films)
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    明月幾時圓 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    中華丈夫 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    花心大少 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    魔 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    鐵血騎警 (1987)    
    血玫瑰 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    阿修羅 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    力王 (1992)    
    霸道縱構 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    血戀 (1995)