Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐絲
Tong Si (1)
Aliases:  唐詩





 
Filmography (1975-1984)
 
  演員 (21 films)
    巴黎艷遇 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    名流浪女夠羌妹 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    搏紮 (1980) ... 水觀音
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    阿燦出千 (1981)    
    串女人渣沙嬌娃 (1981)    
    線人 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    追女卅六房 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    發條蘋果 (1982)    
    同線車 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    初哥 (1984)