Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁珍妮
Jenny Leung Jan-Lei  ♀
Aliases:  珍妮





 
Filmography (1973-1988)
 
  演員 (21 films)
    愛的遊戲 (1973)    
    艷窟神探 (1975)    
    賣身 (1976)    
    女人呢樣嘢 (1976)    
    快的啦前世 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 小玲
    大男人 (1977)    
    第一類型危險 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    救世者 (1980)    
    鬼域 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    蠱 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    八十二家房客 (1982)    
    花煞 (1982)    
    愛人女神 (1982)    
    江湖了斷 (1985)    
  服裝 (1 film)
    歷劫情花 (1988)