Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁珍妮
Jenny Leung Jan-Lei  ♀
Aliases:  珍妮





 
Filmography (1973-1988)
 
  演員 (21 films)
    愛的遊戲 (1973)    
    艷窟神探 (1975)    
    女人呢樣嘢 (1976)    
    賣身 (1976)    
    大男人 (1977)    
    快的啦前世 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 小玲
    打蛇 (1980)    
    救世者 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    蠱 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    愛人女神 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    花煞 (1982)    
    江湖了斷 (1985)    
  服裝 (1 film)
    歷劫情花 (1988)