Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文覺非
Man Kok-Fei  ♂




 
Filmography (1948-1963)
 
  演員 (28 films)
    四大天王 (1948)    
    再析長亭柳 (1948) ... 朱天笑
    肉陣葬龍沮 (1949) ... 韓信
    周氏反嫁 (1949)    
    肉山藏妲己 (1949)    
    小青吊影 (1949) ... 韓公子
    穆桂英 (1949) ... 楊宗保
    背解紅羅 (1949) ... 宣王
    梁天來 (1949)    
    羅宮春色 (1949)    
    大四喜 (1949) ... 高腳七
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    金絲蝴蝶 (1949)    
    寶玉奇緣 (1949)    
    楊八妹取金刀 (1949) ... 楊五郎
    武則天 (1949)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949) ... 呂洞賓
    花和尚大鬧五台山 (1950) ... 趙秀才
    五鼠鬧東京(三集) (1950) ... 花蝴蝶
    鳳驕投水 (1950)    
    李鐵北海斬妖龍 (1950)    
    豪門蕩婦 (1950) ... 曾豪
    江南八大劍俠 (1950)    
    方世玉正傳 (1951)    
    烏龍大俠 (1951)    
    關漢卿 (1960) ... 分飾葉和甫, 王實甫
    佳偶天成 (1960) ... 都頭
    七十二家房客 (1963) ... 炳根