Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何冠
Ho Goon
 
Filmography (1960-1986)
 
  道具 (2 films)
    阿珍要嫁人 (1966)    
    白頭情侶 (1966)    
  燈光 (42 films)
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    大丈夫日記(下集) (1964)    
    化身情人 (1965)    
    情天劫 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    女賊金蝴蝶 (1965)    
    女間諜第一號 (1965)    
    難為了嬌妻 (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    白頭情侶 (1966)    
    深閨夢裡人 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    巴士奇遇結良緣 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    真假金蝴蝶 (1966)    
    親情深似海 (1966)    
    神秘夫人 (1966)    
    莫負青春 (1967)    
    玉女相思 (1967)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    名劍天驕 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    奪命客 (1973)    
    不再有春天 (1974)    
    123 (1980)    
    單程路 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    城寨出來者 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    血中血 (1983)    
    無名火 (1984)    
    流氓公僕 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    拖錯車 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    操行零分 (1986)    
    皇家飯 (1986)