Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張石庵
Cheung Sek-Aau  ♂





 
Filmography (1956-1988)
 
  演員 (224 films)
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    空中小姐 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    血手印 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    鐵觀音 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    迴末傳奇 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    龍門金劍 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    臥虎村 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    三招了 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    那個不多情 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    報仇 (1970)    
    天堂奇遇 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    浪子與修女 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    血符門 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    快活林 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 觀眾
    群芳譜 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    土匪 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    警察 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    血証 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    天網 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    早熟 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    神打 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    大老千 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    心魔 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    七面人 (1975)    
    老夫子 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    池女 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    跳灰 (1976) ... 盲線人
    五毒天羅 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 店伴
    決殺令 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    圓月彎刀 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 嫖客
    摩登土佬 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    魔界 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    鹿鼎記 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    血中血 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 武當派弟子
    神通術與小霸王 (1983)    
    一脫求生 (1984)    
    鬼戰 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    淫種 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    法外情 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    挑情 (1988)