Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳池欽
Wu Chi-Chin  ♂





 
Filmography (1967-1975)
 
  演員 (43 films)
    飛天女郎 (1967)    
    春滿乾坤 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    椰林春戀 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    報仇 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    群英會 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    香港73 (1974) ... 護衛隊員
    少林子弟 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    七面人 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    血滴子 (1975)