Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翟諾
Chai No  ♂
Aliases:  翟備





 
Filmography (1964-1981)
 
  副導演 (1 film)
    香港過客 (1972)    
  演員 (34 films)
    情人石 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    毒玫瑰 (1966)    
    山賊 (1966)    
    催命符 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    怪俠 (1968) ... 金九子
    裸血 (1969) ... 大剛
    龍虎鬥 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    裸情 (1970)    
    春火 (1970)    
    一池春水 (1970) ... 阿旺
    餓狼谷 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 朱氏四兄弟
    鐵羅漢 (1970)    
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 唐冀
    金毛獅王 (1971)    
    鳳飛飛 (1971) ... 蕭豹
    玉面俠 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    好夢連床 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    黑吃黑 (1972) ... 趙祥
    風流彎彎刀 (1981)