Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金利生
Chin Li-Sheng  ♂





 
Filmography (1968-1975)
 
  演員 (39 films)
    血戰八大盜 (1968) ... 傅宏
    金刀怪客 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    天王劍 (1968) ... 馬思宗
    春夢了無痕 (1968)    
    一劍穿心 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    幪面女俠 (1969) ... 曹二
    聽音劍 (1969)    
    小飛俠 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    一鳳三龍擒七虎 (1970) ... 李煥
    攝魂鏡 (1970) ... 吳總管
    玉獅子 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970) ... 魏魁
    奪命閻羅 (1970)    
    劍 (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    妙極了 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    三十六劍手 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    血性男兒 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)