Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尤光照
Yiu Kwang-Chao  ♂





 
Filmography (1934-1966)
 
  演員 (183 films)
    女兒經 (1934) ... 衛隊長
    夜來香 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    小玲子 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    生死同心 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    如此繁華 (1937) ... 李四維
    夢里乾坤 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    十字街頭 (1937) ... 房東
    岳楓 (1937)    
    搖錢樹 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    李阿毛與唐小姐 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    蘇三艷史 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    天涯歌女 (1941)    
    清宮秘史 (1948)    
    國魂 (1948) ... 翁應龍
    莊周夢蝴蝶 (1948)    
    一代梟雄 (1948)    
    春城花落 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949) ... 楊團總
    春雷 (1949) ... 尤紫隆
    靜靜的嘉陵江 (1949)    
    結婚24小時 (1950) ... 宋浩然
    雨夜歌聲 (1950) ... 馬經理
    條條大路 (1951) ... 蕭老爺
    女人與老虎 (1951)    
    十三太保 (1951)    
    玫瑰花開 (1951) ... 王八爺
    虎口餘生 (1951)    
    白蛇傳 (1952)    
    婦人心 (1952) ... 孫福堂
    勾魂艷曲 (1952) ... 呂可松
    香姐兒 (1952) ... 朱慶三
    蛇蝎美人 (1952)    
    綠林紅粉 (1952)    
    血濺金沙灣 (1952) ... 馬亮
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 強盜
    女人世界 (1952) ... 王行長
    逃婚 (1952) ... 錢老爺
    寶劍神弓 (1952)    
    孽緣 (1952)    
    雙面人 (1952) ... 崔三爺
    花花公子 (1952) ... 凌翰騰
    淑女圖 (1952)    
    近水樓台 (1952) ... 振廷友甲
    喜相逢 (1952) ... 陳漢章
    虎落平陽 (1952) ... 校長
    富貴花 (1953) ... 子
    新木蘭從軍 (1953)    
    黑手套 (1953) ... 父張大勛
    化身艷影 (1953) ... 何明華
    怨女情癡 (1953) ... 朱大元
    閨房樂 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    鑽石花 (1953) ... 吳經理
    秦良玉 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    孽海情天 (1953) ... 贊禮人
    仲夏夜之戀 (1953)    
    歌女紅菱艷 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    濟公傳 (1954)    
    一鳴驚人 (1954) ... 劉經理
    真假濟公 (1955)    
    銀燈照玉人 (1955)    
    那個不多情(上下集) (1956)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    長巷 (1956) ... 大姊夫
    死亡線上 (1956) ... 特務
    歡樂年年 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 陳老師
    秋峇 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    萬花春色 (1956)    
    西遊記 (1956) ... 朱八戒
    紅紅 (1956) ... 張二哥
    蓬萊春暖 (1957)    
    你是我的靈魂 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    馬戲春秋 (1957)    
    艷舞銷魂 (1957)    
    月落烏啼霜滿天 (1957)    
    特別快車 (1957) ... 王父
    三姊妹 (1957) ... 馮友德
    夜來香 (1957)    
    移花接木 (1957)    
    神秘美人 (1957)    
    游龍戲鳳 (1957)    
    金蓮花 (1957) ... 羅九--羅老爺
    天作之合 (1957)    
    風兩桃花村 (1957) ... 高昇
    香格里拉 (1957) ... 羅老老
    馬路小天使 (1957)    
    風流冤家 (1958)    
    流浪兒 (1958) ... 胖子
    丹鳳街 (1958)    
    人約黃昏後 (1958) ... 董新銘
    想入非非 (1958) ... 杜百彩
    金鳳凰 (1958) ... 李財喜
    俏冤家 (1958)    
    異國情鴛 (1958)    
    給我一個吻 (1958) ... 胖子
    女大十八變 (1958)    
    願嫁金龜婿 (1958)    
    小野貓 (1958)    
    兩傻遊地獄 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    龍鳳姻緣 (1958)    
    鳳求凰 (1958)    
    淘氣千金 (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
    何處是兒家 (1959) ... 范賈
    模特兒之戀 (1959)    
    嬌娃 (1959) ... 邵月豪
    粉紅色的兇手 (1959) ... 翁世賢
    虎穴擒兇 (1959)    
    妹妹我愛你 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    百花公主 (1959) ... 豪客老尤
    豆腐西施 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    接財神 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 尤經理
    野花香 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    桃色風雲 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960) ... 監督李達峰
    蜜月風波 (1960) ... 王董事
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    因禍得福 (1960) ... 孫大富
    女飛俠黃鶯 (1960) ... 肥偵探
    賣吻記 (1961)    
    香港三小姐 (1961)    
    警察捉小偷 (1961)    
    手鎗 (1961) ... 嫖客
    秘密情人 (1961)    
    糊塗金龜婿 (1961)    
    那個不多情(續集) (1962)    
    秦漢三盜攝魂鈴 (1962)    
    小偷捉賊記 (1962)    
    有口難言 (1962) ... 錢永明
    馬騮精出世(上集) (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... (客串舞客)
    白蛇傳 (1962)    
    路邊千金 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    追兇記 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    咖啡女郎 (1963)    
    騎樓底新娘 (1964) ... 趙財
    虹霓關 (1964) ... 李公岳
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    秦香蓮 (1964) ... 門官
    搶食世界 (1964) ... 何伯壇
    半張碌架床 (1964) ... 經紀黃
    摩登二世祖 (1964) ... 魯達亨
    玉堂春 (1964) ... 王知縣
    一樓十四伙 (1964) ... 于國範
    紅金龍大戰蝙蝠精 (1964) ... 皇帝
    都市狂想曲 (1964)    
    冷巷姑爺 (1964)    
    血手印 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964) ... 秦順昌
    木屋沙甸魚 (1965) ... 拉車豬
    孫悟空大鬧雷音寺 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    濟公大鬧公堂 (1965) ... 沈知縣
    蒸生瓜 (1965) ... 朱忠
    濟公捉妖 (1965)    
    銷錦囊 (1966) ... 劉知府