Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬笑儂
Ma Hsiao-Nung  ♀





 
Filmography (1930-1968)
 
  演員 (113 films)
    惜分飛 (1930) ... 黃美云
    秦淮世家 (1940) ... 汪老太
    碧血黃花 (1954)    
    一鳴驚人 (1954) ... 胡妻
    新玉堂春 (1954)    
    春回人間 (1954) ... 梁妻
    小樓春曉 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    濟公傳 (1954)    
    還珠記 (1954) ... -
    重逢 (1954) ... 李大嬸
    楊娥 (1955) ... 楊嫂
    火燒碧雲宮 (1955)    
    楊貴妃 (1955) ... 韓國夫人
    櫻都艷跡 (1955) ... 河合仙
    痴心井 (1955)    
    妲己 (1955) ... 姜皇后
    新李三娘 (1955) ... 竇大嬸
    銀燈照玉人 (1955)    
    王昭君 (1955) ... 皇后
    花落又逢君 (1956)    
    紅塵 (1956)    
    秋峇 (1956)    
    葡萄仙子 (1956) ... 楊母
    盲戀 (1956) ... 女僕
    薔薇處處開 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956) ... 劉母
    桃花江 (1956) ... 小工母
    夜半歌聲 (1956)    
    戀之火第二春 (1956) ... 陳媽
    驚魂記 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956) ... 韓姥姥
    喜臨門 (1956) ... 陳母
    鮮牡丹 (1956)    
    愛與罪 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    龍女 (1957)    
    多情河 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957) ... 大年母
    復活的玫瑰 (1957)    
    蓬萊春暖 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    笑聲淚影 (1958)    
    逃亡48小時 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    模特兒之戀 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    鬼屋歌聲 (1959)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    魚水重歡 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    後門 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    隔牆艷史 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961) ... 葉母
    女婷玉火海殲仇 (1961) ... 林母
    我是殺人犯 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    劉海遇仙 (1961) ... 劉母
    賣吻記 (1961)    
    早生貴子 (1962) ... 阿芬
    紅樓夢 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... 陶母
    花田錯 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    旅館鴛鴦 (1962)    
    趙五娘 (1963) ... 蔡母
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    小兒女 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    第二春 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    香港之星 (1963) ... 星的公寓
    荷花 (1963) ... 舅母
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    一家之主 (1964)    
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 師母
    一曲難忘 (1964) ... 南母
    一毛錢 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    小雲雀 (1965) ... 馬太太
    金玉奴 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    何日君再來 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    西遊記 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    垂死天鵝 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    珊珊 (1967) ... 正庭母
    拜倒石榴裙 (1968)