Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張亦飛
Chang I-Fei  ♂





 
Filmography (1966-1977)
 
  演員 (58 films)
    山賊 (1966)    
    尋夢園 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    血戰八大盜 (1968) ... 洪霸天
    獨腳龍 (1968) ... 裴非/四龍
    怪俠歐陽德 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    烈火 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    鬼狐外傳 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    鬼怒川 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    劍 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    天王拳 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    大盜 (1972)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    浪花 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    江南八大俠 (1977)