Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸露明
Luk Lau-Ming  ♀



 
Filmography (1935-1950)
 
  演員 (25 films)
    風雲兒女 (1935)    
    女權 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    社會之花 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    日出 (1938)    
    桃色新聞 (1938)    
    王熙鳳大鬧寧國府 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    化身人猿 (1939)    
    慾魔 (1939)    
    隋宮春色 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    白雪公主 (1940)    
    地藏王 (1941)    
    新隱身術 (1941)    
    情敵 (1941)    
    欲焰 (1941)    
    海上大觀園 (1942)    
    博愛 (1942)    
    奇女子 (1942)    
    莊周夢蝴蝶 (1948)    
    婚姻大事 (1950) ... 美芳
    患難夫妻 (1950)