Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘一帆
Poon Yat-Faan  ♂

 
Filmography (1948-1962)
 
  故事 (3 films)
    光棍姻緣 (1953)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)    
  配樂 (11 films)
    嬲緣 (1952)    
    風流夜合花 (1953)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    苦盡甘來 (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    重見月團圓 (1958)    
    七賢春 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    凄涼媳婦 (1959)    
  演員 (2 films)
    雙人頭賣武 (1948)    
    大四喜 (1949) ... 戲人
  編劇 (2 films)
    燭影照魂歸 (1952)    
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)