Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎劍雄
Lai Kim-Hung (1)  ♂
Aliases:  黎創洪





 
Filmography (1976-1985)
 
  動作設計 (2 films)
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    邪花劫 (1983)    
  助理指導 (1 film)
    爛命一條 (1980)    
  演員 (46 films)
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    狙擊十三 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    追 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    手扣 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    獸性地獄女 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    陰忌 (1982) ... 凌俊
    沙煲兄弟 (1982)    
    第一把交椅 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    夏日福星 (1985)