Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎劍雄
Lai Kim-Hung (1)  ♂
Aliases:  黎創洪





 
Filmography (1976-1985)
 
  動作設計 (2 films)
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    邪花劫 (1983)    
  助理指導 (1 film)
    爛命一條 (1980)    
  演員 (47 films)
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    追 (1978)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    手扣 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    陰忌 (1982) ... 凌俊
    沙煲兄弟 (1982)    
    黑色的婚禮 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    第一把交椅 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    夏日福星 (1985)