Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小王(1)
Hsiao Wang  ♂
Aliases:  王小王





 
Filmography (1953-1980)
 
  演員 (32 films)
    八貓傳 (1953)    
    愚兄弟 (1957)    
    月夜愁 (1958)    
    雌雞隨鳳飛 (1958)    
    思相枝 (1962)    
    白賊七續集 (1962)    
    一寸法師 (1963)    
    流轉 (1963)    
    阿里巴巴四十大盜 (1963)    
    世間人 (1963)    
    天邊海角 (1963)    
    西廂記 (1963)    
    三羅漢哭倒乞食洞 (1963)    
    阿文哥 (1964)    
    我為你心酸 (1965)    
    三劍王 (1967)    
    賭命三醉客 (1967) ... 錢家保鑣
    新婚第一課 (1972)    
    拳影 (1973)    
    濟公活佛 (1975)    
    車馬砲 (1978)    
    城隍爺 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    秘帖 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    海女 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    搶孤 (1980)