Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃侃 (1)
Wong Hon (2)  ♂
Aliases:  王侃





 
Filmography (1958-1976)
 
  演員 (122 films)
    第七號司機 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    烽火佳人 (1958) ... 靚華仔
    殺妻案 (1958) ... 惡徒乙
    十號風波 (1959)    
    情犯 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 俱樂部職員
    王先生行正桃花運 (1959)    
    錢 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    通心樹 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    騙婚 (1959) ... 侍者
    秋風殘葉 (1960)    
    人海孤鴻 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    荒山盜屍案 (1960) ... 助手乙
    雞鳴狗盜 (1960)    
    山盟海誓 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961) ... 醫生
    天倫(上集) (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    情天未老 (1961)    
    血繡鞋 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    金石盟 (1963)    
    情之所鍾 (1963) ... 職員
    薄命紅顏 (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963) ... 空聞大師
    難測女兒心 (1963) ... 醫院職員
    大富之家 (1963) ... 黃院長
    秦淮世家 (1963)    
    千金之女 (1963) ... 醫生乙
    鬼新娘 (1964) ... 啲打六
    大少奶 (1964)    
    高處不勝寒 (1964) ... 司機張叔
    香港屋簷下 (1964) ... 秘書
    鴛夢重溫 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    蘭閨淚影 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    香港一婦人 (1964) ... 黃經理
    頭獎馬票 (1964)    
    驚弓鳥 (1964)    
    情與愛 (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    海棠紅 (1965) ... 部長
    一家親 (1965)    
    苦鳳還巢 (1965)    
    蜜月 (1965) ... 張律師
    相思湖畔 (1965) ... 李主任
    結髮情 (1965) ... 羅博士
    你情我願 (1965)    
    飄零雁 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    馬陵道 (1965) ... 王鍇
    春怨 (1965)    
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    真假情人 (1965) ... 李主任
    化身情人 (1965)    
    難為了家嫂 (1965)    
    結婚的秘密 (1965)    
    碧海青天夜夜心 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966) ... 馬屁精
    孝女珠珠 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966) ... 律師
    情賊黑牡丹 (1966) ... 部長
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    婚姻大事 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 大臣
    遺產一百萬 (1966)    
    小康之家 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    少女心 (1966)    
    玉女神偷 (1967) ... 探員甲
    藍色夜總會 (1967) ... 領班
    盲童奇遇記 (1967) ... 張見清父
    青春之戀 (1967) ... 醫生
    鑽石大劫案 (1967) ... 經理
    鳳舞驚魂 (1967) ... 馮導演
    鐵膽恩仇 (1967)    
    長髮姑娘 (1967)    
    青春戀歌 (1968)    
    玉女添丁 (1968) ... 王醫生
    紫色風雨夜 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    窗外情 (1968)    
    金色年華 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    窄梯 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    土匪 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    毒女 (1973)    
    蕩女奇行 (1973)    
    香港73 (1974) ... 黃祿
    街知巷聞 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    小樓殘夢 (1976)