Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳美華(1)
Chan Mei-Hua (1)  ♀





 
Filmography (1972-2004)
 
  美術 (1 film)
    見習黑玫瑰 (2004)    
  演員 (27 films)
    愛奴 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    土匪 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    朱門怨 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    成記茶樓 (1974) ... 阿萍
    香港73 (1974) ... 教員
    瘋狂大笨賊 (1974) ... 嬌嬌
    捉鼠記 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    神打 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    飛龍斬 (1976) ... 漁翁女兒
    賭王大騙局 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    清宮大刺殺 (1978)