Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許玉
Hsu Yu  ♀
Aliases:  徐玉





 
Filmography (1958-1980)
 
  製片 (1 film)
    通天老鼠下江南 (1978)    
  演員 (23 films)
    雙胞女 (1958)    
    魂斷西子灣 (1958)    
    大俠梅花鹿 (1961)    
    兩相好 (1962)    
    歹命子 (1963)    
    孤女凌波 (1964)    
    地獄新娘 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    媽媽三個半 (1966)    
    開張大吉 (1966)    
    山賊 (1966)    
    冰點 (1966)    
    雙喜臨門 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 花娘子
    來如風 (1971)    
    霹靂拳 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    金瓶雙艷 (1974)    
  出品人 (1 film)
    風雨中的燕子 (1980)